Hus

I Saint-Pierre-d’Argençon, mellan Provence och bergen i de södra Alperna finns La Font Vineuse som välkomnar er till dess 7 unika tema-rum, och även dess resturang och avslappnande spa.
Vi välkomnar dig till en lugn och tyst plats som är som förlorad i tiden. Använd sedan den rommerska tiden och en gång bebodd av munkarna av the abbey of Lérnisthe. Vårt hotell var en gång en gammal mineralvattenfabrik. Nu renoverat med en uppvärmd inomhuspool, ett japanskt bad, spa och ett välmåendeområde (med massage) och 5 av 7 rum har en privat jacuzzi. Vår Taj Mahal Svit och Unika rum har både jacuzzis och hammam. Vi har även en 12 meter lång Yacht, som är placerad på en konstgjord sjö, här finns en privat jacuzzi på dess privata strand.
I hjärtat av de södra alperna vid mineralvattenkällan La Font Vineuse där berget är i Provence, 40km från Sisteron (A51 Motorvägen), finns en historisk stad kännd för dess citadel på gatan Napoleon. 12 km från Serres, en medeltida stad, i en vildmarkspark bland 100 år gamla mammutträd välkomnar vi dig.
La Font Vineuse är 39km från Gap, huvudstaden av Hautes-Alperna, som var den mest aktiva staden i Frankrike enligt L’Equipe-tidningen. La Font Vineuse är även 6 km ifrån Aspres-sur-Buëch, 100km från Grenoble och 200km från Lyon. Det är också 177km till Marseille där den närmsta flygplatslen ligger.
La Font Vineuse är en ideal rastplats på vägen mot den franska rivieran i Provence av bergen. På en plats fylld av fred och lugn välkomnar La Font Vineuse dig, mitt i en 6 hektar stor park omgiven av stora Mammutträd i naturens fulla glans.
I en atmosfär gjord för avslappning så kommer du vara en av våra priviligerade gäster. Vårt mål är att du ska njuta av lugnet på vår anläggning under hela din vistelse.
« 1 de 2 »
Vänligen kontakta oss för mer information eller särskillda önkskemål via e-mail: info@la-font-vineuse.com eller via telefon: +33 6 79 14 51 85.

1 + 1 =

Hem | Hus | Rum | Spa | Aktiviteter | Erbjudande | Boka Online | Tillganglighet | Kontakt