Atletisk

Oavsätt om du vill vara i luften, vattnet eller mittemellan så finns dett ett antal aktiviteter för alla; ett microlätt (ULM) flyg, klättra på de kända väggarna nära Orpierre, mountain biking, endast 40 minuter från ett antal stora skidresorter. Det finns även en litsta för mer avslappnade aktiviteter. Vi är perfekt placerade för både sportiga och avslappnande aktiviteter.
Här är några förslag på aktiviteter runt La Font Vineuse :

I bergen

Upptäck mineralernas värld bland bergen genom en promenad med Marianna (en lokal geolog). Eller gå på vargarnas stig … Res i hjärtat av territoriet i en flock och leta reda på det största rovdjuret i alperna med Baptiste.

Salamanderklättring

Anne erbjuder kurser (grund / utveckling), klättringskurser (sportklättring, huvudled…), via-ferrata.

Kironome Buëch jakt och fiske

Kironome erbjuder all nödvändig utrustning för fiske och jakt och även annan friluftsutrustning.

Alpin flygskola

Den Alpina flyskolan bjuder in dig ombord på en ultramodern ULM eller en glidare. Från förstagångsflygare till hela utbildningar.

Stigar & Co

Vandring är hans passion! Upptäck landet runt Buëch via fot eller mountain bike, övervakat av Pierre, “Accompagnateur en Montagne”, utbildad och passionerad.

Stallen vid Montmaur

Ridskola, tävlingsstall, fölpromenader, promenader, kurser, temadagar, tolkning, vagnåkning.

Nordisk skidåkning

The Dévoluy är ett av bergområden i de södra delarna av alperna som är lämpligt för skidturer. Dalar och kammar finns i ett överfölöd. Bergen har även bra alternativ för längdskidsåkning.
För mer information om vårt skidpass besök Vinteraktiviteter-sidan.
Hitta alla aktiviteter i brochyren « Provence des Montagnes ». Fil på franska i pdf format, 60 sidor, 4.4MB.
Brochure
Vänligen kontakta oss för mer information eller särskillda önkskemål via e-mail: info@la-font-vineuse.com eller via telefon: +33 6 79 14 51 85.

4 + 5 =

Hem | Hus | Rum | Spa | Aktiviteter | Erbjudande | Boka Online | Tillganglighet | Kontakt